Sta ocekujete od ulaska jupitera u ovan
Strana 3 od 3 • Delite •
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Sta ocekujete od ulaska jupitera u ovan
To zavii u kojoj si trenutno situaciji, uobičajeno dok je u 7. i opoziciji sa natalnim, a to će biti nekoliko dana mogući su konflikti sa drugima., ako ste u braku, onda konflikti mogu biti u braku.
Nije svejedno da li studirate dok Jupiter tranziir a9, da liimate neki susdsk proces, jer ako je to prisutno, onda je tumačenje shodno tome.
Vrlo je bitno u kakvoj si sada situaciji, da li iza tebe ima neko završeno partnerstvo, brak. Ako je jedno partnerstvo iza tebe, onda Jupiter u devetoj će doneti šansu za novo, posebno u povoljni tranzitima sa natalnim planetama i zajedno i sa još nekim tranzitima, bitni su aspekti i na Veneru, Mesec.
Nije svejedno da li studirate dok Jupiter tranziir a9, da liimate neki susdsk proces, jer ako je to prisutno, onda je tumačenje shodno tome.
Vrlo je bitno u kakvoj si sada situaciji, da li iza tebe ima neko završeno partnerstvo, brak. Ako je jedno partnerstvo iza tebe, onda Jupiter u devetoj će doneti šansu za novo, posebno u povoljni tranzitima sa natalnim planetama i zajedno i sa još nekim tranzitima, bitni su aspekti i na Veneru, Mesec.

http://www.fotorola.com/uploads/5df8f9144c.jpg
Filip:
http://www.fotorola.com/uploads/df40930d7d.gif
Astrotanja- Broj poruka : 4196
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008
To zavii u kojoj si trenutno situaciji, uobičajeo dok je u 7. i opoziciji sa natalnim, a to će biti nekoliko dana mogući su konflikti sa drugima.
Vrlo je bitno u kakvoj si sad asituaciji i da liiza tebe ima neko završeno partnerstvo, brak. Ako je jedno partnerstvo ita tebe, onda jupiter u devetoj će doneti šansu za novo. sunny
Izvestaj sa terena he ,he odnosno trenutna situacija stoji ovako:U braku sam tri godine,prvog maja ce biti cetiri ustvari

sagitariusleone- Broj poruka : 48
Godina : 40
Локација : beograd
Datum upisa : 25.11.2010
Astrotanja ::
Vrlo je bitno u kakvoj si sada situaciji, da li iza tebe ima neko završeno partnerstvo, brak. Ako je jedno partnerstvo iza tebe, onda Jupiter u devetoj će doneti šansu za novo, posebno u povoljni tranzitima sa natalnim planetama i zajedno i sa još nekim tranzitima, bitni su aspekti i na Veneru, Mesec.![]()
meni Ju tranzitira u devetim poljem...bas kraj 9.. ili se to ipak racuna kao 10 polje?ali ja i ne znam u kakvoj sam situaciji..kod mene se sve vise komplikuje..ali ce se valjda sve do jeseni razresiti sto se tice situacije na emotivnom planu...

wanja- Broj poruka : 87
Godina : 40
Локација : Kragujevac
Datum upisa : 08.09.2010
Meni ce jupiter u martu praviti trigon od natalnog neptuna koji je vladar mog horoskopa a u maju i trigon od venere u 10 polju.Znaci li to odlazak u inostranstvo i zaljubljenost,mozda i brak,jer ce severni cvor istovremeno biti na natalnoj veneri i sekundarni merkur egzaktno na veneri a vladar 7 polja?
galaksija- Broj poruka : 193
Datum upisa : 02.01.2010
Mrvica ::
Sa mamom, uglavnom, imam tešku komunikaciju zbog činjenice da se JOŠ UVEK nisam udala...niti rodila dete....niti imam ozbiljnu vezu.. Moja mama je opterećena mojom decom, i vrši strašan pritisak. Što veći pritisak vrši...to ja više bežim i povlačim se....Izbegavam da se svađam sa njom, ali........vrlo, vrlo je napeto. Počinjem da gubim strpljnje. Razumem je...ali gubim strpljenje.....
I ja sam protiv kredita. ALI kako sam dugo podstanar, dugo već dajem novac nekom drugom... Mislim da je vreme da sebi obezbedim nešto. Od 12.februara ću postati kreditno stabilna ( neću imati ni dinara zaduženja ni po kojem osnovu ) dobiću i malu povišicu.....i.....eto me!!
Moj natalni mars je u 7.polju....mogu li ja u ovom periodu naći kakvog muža.....da skinem majku s grbače?? hehehehhehehee
Generalno u istom smo sosu, što bi se dalo tako kazati, opisati...Još se ni ja nisam udala pa možeš shvatiti šta je tema moja mame

Jupiter u Ovnu bi trebao da me pokrene ili da mi nešto promeni ...
Na poslu sam od Nove godine premeštena na bolje i sigurnije radno mesto pa možda i kod mene bude neki kredit za bilo šta, makar nešto više novca...jer u solaru Jupeter mi je na kraju Ribe kroz II kuću ?!
Meni je prošle godine Mars u solaru bio u VII kuci (inače je i u VII Mars) i nije doneo ništa u polju muža, braka...samo je dao da budem besna na sebe a sa okolinom sam imala uzas odnos ...
sladjana- Broj poruka : 123
Datum upisa : 21.04.2010
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3

» Sta ocekujete od ulaska jupitera u ovan
» Ovan
» Tranzit Jupitera
» Tranziti Jupitera
» tranzit jupitera preko AC i natalnog mjeseca
» Ovan
» Tranzit Jupitera
» Tranziti Jupitera
» tranzit jupitera preko AC i natalnog mjeseca