ljubavni jadi
Strana 1 od 1 • Delite •
ljubavni jadi
Evo da i ja zamolim za pomoć i objašnjenje svoje natalne karte, zanima me hoću li u dogledno vrijeme (ova godina, sljedeća, možda 2013.) stupiti u vezu i kakva je uopće moja ljubavna situacija u horoskopu? Potpuni sam laik kad je u pitanju astrologija, a što se tiče ljubavi i veza, dosad nisam imao nikakvog uspjeha
Unaprijed hvala na mogućem odgovoru!
http://tinypic.com/r/33jlamw/7

Unaprijed hvala na mogućem odgovoru!

http://tinypic.com/r/33jlamw/7
yildirim- Broj poruka : 7
Datum upisa : 25.06.2011
Re: ljubavni jadi
Ja u kartama sa SA u 5. ne umem da prognoziram o ljubavi.
Relativno skoro sam imala situaciju sa drugaricom koja ima SA u 5. u raku...veze ni od korova, nikakve.
A u aprilu je imala takve konstelacije da nema šanse da bi u nekom drugom natalu omašilo.
Hoće li neko da da objašnjenje kako da prognoziramo ljudima sa SA u 5. ?

Relativno skoro sam imala situaciju sa drugaricom koja ima SA u 5. u raku...veze ni od korova, nikakve.
A u aprilu je imala takve konstelacije da nema šanse da bi u nekom drugom natalu omašilo.
Hoće li neko da da objašnjenje kako da prognoziramo ljudima sa SA u 5. ?
Milica- Broj poruka : 614
Локација : brdo
Datum upisa : 13.09.2009
Moje je znanje o horoskopu zaista mizerno, ali koliko sam upućen utjcaj saturn se intenzivno osjeća ngdje do 28, 29 godine. Nakon toga osoba bi trebala imati više uspjeha u području kojim dominira saturn, ali sve je to na teoretskoj razini.
Moja drugarica ima 35 godina, odavno joj se desio ''povratak'' i i dalje slaba vajda. Imala je, bukvalno, jedan pokušaj veze za 35 godina života.

prvo pomislih da ce ti biti bolja situacija na ljubavnom planu kad SA udje u skorpiju pa ti napravi trigon AC sekstil DC, al onda ugledah ovaj mesec i jupiter u vodoliji pa se setih kvadrata sa tranzitnim SA u skorpiji..
imam ja SA u 5., AC u raku, DC u jarcu kao i ti. prosto ne znam ni jednu osobu sa DC u jarcu kojoj emotivni zivot ide od ruke.. kazu moras da sacekas saturnov povratak. jos si mlad, za muskarca ni u 35. nije kasno da se zeni nekom dosta mladjom od sebe, narocito kad je saturn vladar 7.

imam ja SA u 5., AC u raku, DC u jarcu kao i ti. prosto ne znam ni jednu osobu sa DC u jarcu kojoj emotivni zivot ide od ruke.. kazu moras da sacekas saturnov povratak. jos si mlad, za muskarca ni u 35. nije kasno da se zeni nekom dosta mladjom od sebe, narocito kad je saturn vladar 7.

malamo- Broj poruka : 308
Datum upisa : 10.05.2011
malamo ::prvo pomislih da ce ti biti bolja situacija na ljubavnom planu kad SA udje u skorpiju pa ti napravi trigon AC sekstil DC, al onda ugledah ovaj mesec i jupiter u vodoliji pa se setih kvadrata sa tranzitnim SA u skorpiji..![]()
imam ja SA u 5., AC u raku, DC u jarcu kao i ti. prosto ne znam ni jednu osobu sa DC u jarcu kojoj emotivni zivot ide od ruke.. kazu moras da sacekas saturnov povratak. jos si mlad, za muskarca ni u 35. nije kasno da se zeni nekom dosta mladjom od sebe, narocito kad je saturn vladar 7.![]()
Hvala ti

Sorry, ali kako bih mogao znati kakva će mi partnerica odgovarati? Koliko vidim Venera mi je u ovnu u 10. kući, mjesec u vodenjaku, a u sedmoj kući mi se nalazi Neptun koji je u jarcu? Kako sve to razumno povezati?

Ako ne znaš, nema veza. Ionako si pomogla

Da izuzemo ovog Sa u 5 polju... ti imas jedan divan aspekt za veze i ljubav Ve60Ma kao i Mo120Ma i Ve60Ne ali mislim da je u tvom slucaju saturn nadjacao sve ovo a i venera kao simbol ljubavi se nazali u izgonu u ovnu ali ni ovo ne mora nista da znaci, moja prijateljica sa Ve u ovnu ima jako buran ljubavni zivot... slazem se sa vecinom koja kaze da je glavni krivac saturn u 5 polju i verovatno ce ti biti lakse sledece godine kad udje u skorpiju, ne vezano za to sto ce ti u jednom momentu kvadrirati mesec.... kao savet, mogu ti reci da pokusas da pronalazis potencijalne partnere kroz neka prijateljstva ili preko prijatelja jer ti je vladar 5 polja u 11...odnosno mars koji je u lepom aspektu sa tvojom venerom
... s obzirom da ti je 7 kuca u jarcu, pa trebalo bi sve da ti se sredi sa saturnovim povratkom, bar tako kazu 

venus_pisces- Broj poruka : 72
Godina : 33
Datum upisa : 03.06.2011
slazem se sa venus pisces, verovatno preko prijatelja, tipa odes na neku zurku, rodjendan, svadbu, proslavu i neki prijatelj te upozna sa nekom njegovom prijateljicom

venus_pisces ::Da izuzemo ovog Sa u 5 polju... ti imas jedan divan aspekt za veze i ljubav Ve60Ma kao i Mo120Ma i Ve60Ne ali mislim da je u tvom slucaju saturn nadjacao sve ovo a i venera kao simbol ljubavi se nazali u izgonu u ovnu ali ni ovo ne mora nista da znaci, moja prijateljica sa Ve u ovnu ima jako buran ljubavni zivot... slazem se sa vecinom koja kaze da je glavni krivac saturn u 5 polju i verovatno ce ti biti lakse sledece godine kad udje u skorpiju, ne vezano za to sto ce ti u jednom momentu kvadrirati mesec.... kao savet, mogu ti reci da pokusas da pronalazis potencijalne partnere kroz neka prijateljstva ili preko prijatelja jer ti je vladar 5 polja u 11...odnosno mars koji je u lepom aspektu sa tvojom venerom... s obzirom da ti je 7 kuca u jarcu, pa trebalo bi sve da ti se sredi sa saturnovim povratkom, bar tako kazu
Hvala ti

Sve informacije o saturnu na netu pažljivo čitam da barem upoznam/spoznam tog svojeg "neprijatelja"

malamo ::slazem se sa venus pisces, verovatno preko prijatelja, tipa odes na neku zurku, rodjendan, svadbu, proslavu i neki prijatelj te upozna sa nekom njegovom prijateljicom![]()
Još jednom hvala, iako mi je takav scenarij pomalo nevjerojatan jer nisam tip koji izlazi čak ni u takvim prigodama. Pričekat ćemo pa ćemo vidjeti, ako saturn dozvoli, a potajno se nadam nekoj jarčici

Upravo se setih jos neceg
... a ovo vazi za sve koji imaju problematicnog saturna kako kroz neka ljubavna polja tako i kroz aspekte...mozda resenje lezi u tome da se partneri/ke traze kroz simboliku toga saturna
... recimo, starije osobe, ozbiljne... uopste kroz simboliku jarca 

venus_pisces- Broj poruka : 72
Godina : 33
Datum upisa : 03.06.2011
...evo, znaš mene....malamo ::prvo pomislih da ce ti biti bolja situacija na ljubavnom planu kad SA udje u skorpiju pa ti napravi trigon AC sekstil DC, al onda ugledah ovaj mesec i jupiter u vodoliji pa se setih kvadrata sa tranzitnim SA u skorpiji..![]()
imam ja SA u 5., AC u raku, DC u jarcu kao i ti. prosto ne znam ni jednu osobu sa DC u jarcu kojoj emotivni zivot ide od ruke.. kazu moras da sacekas saturnov povratak. jos si mlad, za muskarca ni u 35. nije kasno da se zeni nekom dosta mladjom od sebe, narocito kad je saturn vladar 7.![]()

....ali je kod mene SA egzaltiran i dobro postavljen.

jeste, al tebi saturn je u trigonu ili sekstilu sa venerom, cini mi se. srecnice

Pa da, trigonu...mada, nema idealnog. MA u izgonu vladar 5. mi je davao posla sa slabićima.

slicno kao i kod mene, znas vec. zar se i onaj mladji decko pokazao kao slabic?

Nije još.
Ali ne gubim iz vida da mi ga je doneo SA na Marsu u vagi. 

=33/6868/718946809/karta.gif/y]http://my.imageshack.us/edit.php?url[]=33/6868/718946809/karta.gif/y Cao!Ja sam nova i pokusavala da ubacim sliku,ali ne ide.Ako neko zna malo da mi protumaci natalnu karu bila bi jako zahvalna
))

IS- Broj poruka : 2
Datum upisa : 08.07.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu