Jupi na MC-u
Strana 1 od 1 • Delite •
Jupi na MC-u
Tranzitni Ju mi se nalazi egzaktno na MC-u...a posto je on inace vladar moje 5. a moj posao je vezan za decu i ples,racunam da ce mi doneti uspeh...pokusavam nesto da zapocnem ali se malo plasim da li ce to biti promasaj ili ce biti dobitak...a kako ja sada zivim u inostranstvu a Jupi predstavlja inostranstvo,onda racunam opet na njegovu pomoc..Uran je usao u moju 9. pa racunam da sam to ja tj.nesto novo sto donosim u inostranstvo..

Natasha-77- Broj poruka : 204
Godina : 40
Datum upisa : 12.10.2010
Jupi na MC-u
Nataša, imam istu situaciju :Tranzitni Ju mi se nalazi egzaktno na MC-u i vladar je moje 5. Za sada mi se ništa ne dešava, ni na bolje - ni na gore
Javi, ako bude nekih promena kod tebe

Javi, ako bude nekih promena kod tebe

ena1976- Broj poruka : 413
Datum upisa : 06.07.2011
Re: Jupi na MC-u
Pa kod mene su trenutno samo planovi i pregovori,razno razni kontakti pa cu videti ko mi najvise odgovara za saradnju
...neverujem da je vezano za ljubav jer je 5. polje i polje ljubavi vise bih rekla da nam se pruza neka sansa u karijeri...javi i ti ako ti se nesto desi
...a pazi tebi je i inace natalni Ju u konjukciji sa MC-om

Jupiter na Mc u Biku može povoljno da utiče na materijalnu situaciju, da poboljša položaj, ali ne mora kroz posao, ako osoba ne radi, to mogu biti i dobici,jer je vladar pete.
Nastasha-77 ovaj mesec ti nije dobar za početak posla vezan za rad sa decim, jer će tranizitni Mars u 11. biti u opoziciji sa planetama iz pete( rad sa decom) i u konjukciji sa natalnim Mesecom.
Moguća su neka obećanja koja neće biti ispunjena. Čuvaj se prevara, neiskrenosti nečije tokom jula
Nastasha-77 ovaj mesec ti nije dobar za početak posla vezan za rad sa decim, jer će tranizitni Mars u 11. biti u opoziciji sa planetama iz pete( rad sa decom) i u konjukciji sa natalnim Mesecom.
Moguća su neka obećanja koja neće biti ispunjena. Čuvaj se prevara, neiskrenosti nečije tokom jula

Poslednji izmenio Astrotanja dana Pet Jul 22, 2011 11:56 am, izmenjeno ukupno 1 puta
http://www.fotorola.com/uploads/5df8f9144c.jpg
Filip:
http://www.fotorola.com/uploads/df40930d7d.gif
Astrotanja- Broj poruka : 4196
Godina : 52
Datum upisa : 22.10.2008
Tanja,ja i neplaniram sada da krenem sa radom vec septembra...nadam se da ce zvezde tada biti naklonjenije
Natasha-77 ::Pa kod mene su trenutno samo planovi i pregovori,razno razni kontakti pa cu videti ko mi najvise odgovara za saradnju...neverujem da je vezano za ljubav jer je 5. polje i polje ljubavi vise bih rekla da nam se pruza neka sansa u karijeri...javi i ti ako ti se nesto desi
...a pazi tebi je i inace natalni Ju u konjukciji sa MC-om
Nataša,
prvi boravak na MC-u nije mi doneo apsolutno ništa po pitanju karijere

Čekam oktobar (mislim da oko 10-og ponovo dolazi tačno na MC) da vidim hoće li biti nekih promena na bolje

Kod mene se sve svodi na cekanje...razgovori vezani za posao ali jos uvek nista konkretno,mada od oktobra ocekujem akciju,nadam se da cu uspeti
...sledece nedelje trebalo bi da me pozovo za jedan posao,pa ti javljam sta se izdesavalo...a inace posto se 5. vezuje za decu,trnutno radimo na prosirenju porodice
,pa moze da ukaze i nato

Od srca ti želim puno sreće u radu na proširenju porodice, kod mene ni to nije uspelo
Kažem ti, totalna minus faza

Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu