Prostitucija kroz aspekte i astroloske pozicije

Strana 1 od 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Prostitucija kroz aspekte i astroloske pozicije

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 5:58 pm

Prebacujem ovo sto je zalutalo u temu gradova. Ne znam koliko prostituciju donose samo aspekti, ima tu jos puno toga, ali kako u "Raznim temama", novu temu mogu otvoriti samo administratori smesticu je ovde...

Izgledace kao da sam ja sve pisala ali ce crvenim i bold biti naglaseno cije je izlaganje...

Tajna

Broj poruka: 785
Godina: 37
Локација: Florida
Datum upisa: 27.07.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Re: Prostitucija kroz aspekte i astroloske pozicije

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:01 pm

DUH taj Sre Sep 09, 2009 10:00 pm

Tajna
A kako da izbacimo Picin park?

A to nećemo da izbacimo samo treba da radnice redovno šaljemo na pregled,

Poslednji izmenio Tajna dana Uto Sep 15, 2009 6:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:02 pm

hajkula taj Sre Sep 09, 2009 11:58 pm

Evo i ovde se slazem sa Duhom, za legalizaciju prostitucije a protiv gej parade sam. Naravno, nisam protiv gej populacije, samo ne zelim paradu jer mislim da je to los primer, da decurlija svasta proba iz radoznalosti... ne zelim propagiranje necega sto mislim da je vrsta poremecaja, nenormalnosti. Necu ici ni na porodicnu paradu, jer je osmisljena sada, samo iz razloga kao odgovor na gej paradu a ne zato jer je istinski potrebno da se neguju porodicne vrednosti.

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:04 pm

Tajna taj Čet Sep 10, 2009 8:42 am

hajkula
::Evo i ovde se slazem sa Duhom, za legalizaciju prostitucije a protiv gej parade sam. Naravno, nisam protiv gej populacije, samo ne zelim paradu jer mislim da je to los primer, da decurlija svasta proba iz radoznalosti... ne zelim propagiranje necega sto mislim da je vrsta poremecaja, nenormalnosti. Necu ici ni na porodicnu paradu, jer je osmisljena sada, samo iz razloga kao odgovor na gej paradu a ne zato jer je istinski potrebno da se neguju porodicne vrednosti.

Iskreno me bas briga i za jedno i za drugo, mada mi je normalnije biti gay nego prostituisati se. Gay ljudi ne biraju da budu nastrani, to im je prirodan nagon, prostitucija je svesno i namerno krivljenje osnovnih drustvenih principa i gnusam se naspram prostitucije, a gay ljude imam i za prijatelje. Slazem se da nema razloga za paradiranjem, sta koga briga sta ti radis u spavacoj sobi, dok mi u prostituciji ima neceg iskvarenog i neiskrenog - to mi je mnogo sramnije i pogrdnije od toga sto je neko gay. Razlika je u mogucnosti kontrole. Gay populacija se ne moze odupreti - sta da rade kada imaju seksualni nagon samo prema osobama istog pola, nije njihova greska niti njihov izbor. Za prostituciju je stvar drugacije, to je svesna i rezonska namera i za prostituciju je astroloski neophodno imati ugrozeno 3 polje, sto govori o jos mnogo cemu!

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:05 pm

DUH taj Čet Sep 10, 2009 6:56 pm

Tajna ::
Iskreno me bas briga i za jedno i za drugo, mada mi je normalnije biti gay nego prostituisati se. Gay ljudi ne biraju da budu nastrani, to im je prirodan nagon, prostitucija je svesno i namerno krivljenje osnovnih drustvenih principa i gnusam se naspram prostitucije, a gay ljude imam i za prijatelje. Slazem se da nema razloga za paradiranjem, sta koga briga sta ti radis u spavacoj sobi, dok mi u prostituciji ima neceg iskvarenog i neiskrenog - to mi je mnogo sramnije i pogrdnije od toga sto je neko gay. Razlika je u mogucnosti kontrole. Gay populacija se ne moze odupreti - sta da rade kada imaju seksualni nagon samo prema osobama istog pola, nije njihova greska niti njihov izbor. Za prostituciju je stvar drugacije, to je svesna i rezonska namera i za prostituciju je astroloski neophodno imati ugrozeno 3 polje, sto govori o jos mnogo cemu!

Nemoj tako o prostitutkama, razmisli kako su one nastale, koliko ima muškaraca koji iz nekog ozbiljnog razloga ne mogu da dodju normalno do žene, šta misliš koliko ima žena koje neće mužu da ispune seksualne želje koje ne moraju biti (uslovno) nenormalne već ženama se jednostavno to ne svidja a osim toga te žene i devojke su daleko iskrenije od sponzoruša, bar nisu licemerne a prostitutke imaš za svaki stalež, za onaj najniži sloj (picin park, plavi most) do onih skupih za bogatiju klijentelu koje rade samo na preporuku i kad ih vidiš nikada ne bi rekla da im je to posao a postoje i one za srednju klasu koje su takodje pristojne jer neće sa svakim klijentom i da ti ne objašnjavam kako to funkcioniše....

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:07 pm

Tajna taj Čet Sep 10, 2009 7:22 pm

"DUH"

Nemoj tako o prostitutkama, razmisli kako su one nastale, koliko ima muškaraca koji iz nekog ozbiljnog razloga ne mogu da dodju normalno do žene, šta misliš koliko ima žena koje neće mužu da ispune seksualne želje koje ne moraju biti (uslovno) nenormalne već ženama se jednostavno to ne svidja a osim toga te žene i devojke su daleko iskrenije od sponzoruša, bar nisu licemerne a prostitutke imaš za svaki stalež, za onaj najniži sloj (picin park, plavi most) do onih skupih za bogatiju klijentelu koje rade samo na preporuku i kad ih vidiš nikada ne bi rekla da im je to posao a postoje i one za srednju klasu koje su takodje pristojne jer neće sa svakim klijentom i da ti ne objašnjavam kako to funkcioniše....

Ovo sto ti navodis ne opravdava njihovo ponasanje - zamisli one ugadjaju jadnim nezbrinutim muskarcima, daj molim te. Drugo znas i sam da za tako nesto mora ozbiljno biti ugrozena 3 kuca, jer govori o namerama. Da je to postenije od sponzoruse i nije neko poredjenje, oba su nepostena. A to sto postoje klase toga ima svuda, ima i lopova na visokoj nozi, koji kradu samo vrhunska umetnicka dela, ali su i dalje lopovi. Isto je i za svako drugo neposteno zanimanje. To sto je to zanimanje u sluzbi muskarcevih potreba ne opravdava nista niti njih opisuje boljim osobama... Ozbiljna ugrozenost 3 polja i lose postavke emotivnih planeta opisuju to zanimanje a iz toga se moze jos mnogo toga zakljuciti o tim zenama, tako da ne vidim zasto bi to bilo moralno prihvatljivije od bilo koje druge emotivno - mentalne izvitoperenosti.

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:08 pm

DUH taj Čet Sep 10, 2009 10:07 pm

Ovo sto ti navodis ne opravdava njihovo ponasanje - zamisli one ugadjaju jadnim nezbrinutim muskarcima, daj molim te. Drugo znas i sam da za tako nesto mora ozbiljno biti ugrozena 3 kuca, jer govori o namerama. Da je to postenije od sponzoruse i nije neko poredjenje, oba su nepostena. A to sto postoje klase toga ima svuda, ima i lopova na visokoj nozi, koji kradu samo vrhunska umetnicka dela, ali su i dalje lopovi. Isto je i za svako drugo neposteno zanimanje. To sto je to zanimanje u sluzbi muskarcevih potreba ne opravdava nista niti njih opisuje boljim osobama... Ozbiljna ugrozenost 3 polja i lose postavke emotivnih planeta opisuju to zanimanje a iz toga se moze jos mnogo toga zakljuciti o tim zenama, tako da ne vidim zasto bi to bilo moralno prihvatljivije od bilo koje druge emotivno - mentalne izvitoperenosti.

Ne slažem se ali nema smisla diskutovati jer te neću ubediti a nećeš ni ti mene ali muškarcima se svidja bar većini

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:09 pm

Tajna taj Sub Sep 12, 2009 5:01 am

DUH ::

Ne slažem se ali nema smisla diskutovati jer te neću ubediti a nećeš ni ti mene ali muškarcima se svidja bar većini

Ni ne treba da diskutujemo, samo mi kazi sa cim se ne slazes. Da li je to tvrdnja da trbaju biti ugrozene zenske planete i 3 polje, ili sa zakljuckom koji sam iz toga izvela?

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:09 pm

DUH taj Sub Sep 12, 2009 11:39 am

Ni ne treba da diskutujemo, samo mi kazi sa cim se ne slazes. Da li je to tvrdnja da trbaju biti ugrozene zenske planete i 3 polje, ili sa zakljuckom koji sam iz toga izvela?

Ženske planete moraju biti ugrožene i često u lošem aspektu sa Jupiterom, posebno Venera jer ona je ljubav Jupiter je moral pa tako u lošem aspektu imamo diskutabilan moral vezan za ljubav i otud promiskuitet ili prostitucija, naravno da je logična umešanost 3p kroz namere mada me zbunjuje činjenica da čovek ništa ne radi bez namera pa tako gledano i za brak, decu, kupovinu stana, promenu posla i svačeg još mora biti umešano 3p jer pokazuje namere ???

Ali nisam na ovo mislio, više sam mislio na tvoj zaključak o tim devojkama, mislim zašto da ne unovče ono što muškarci žele da plate i to nužno ne govori o njima kao lošim osobama, to su predrasude žena i licemernih muškaraca. Ne bi me iznenadilo da je većina žena pomislila bar jednom kako bi bilo da naplate ali naravno zbog vaspitanja ili sistema vrednosti to ne urade, mada mislim da je tu presudan aspekt koji upućije mogućnost da budeš sa nekim ko ti je možda i ružan a daleko od toga da bilo šta izazove u tebi.

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:11 pm

Tajna Juče u 9:27 pm

Ali nisam na ovo mislio, više sam mislio na tvoj zaključak o tim devojkama, mislim zašto da ne unovče ono što muškarci žele da plate i to nužno ne govori o njima kao lošim osobama, to su predrasude žena i licemernih muškaraca. Ne bi me iznenadilo da je većina žena pomislila bar jednom kako bi bilo da naplate ali naravno zbog vaspitanja ili sistema vrednosti to ne urade, mada mislim da je tu presudan aspekt koji upućije mogućnost da budeš sa nekim ko ti je možda i ružan a daleko od toga da bilo šta izazove u tebi.

Naravno da ti mislis ovo sto je podebljano ti upravo i imas sve aspekte koje sam navela da su potrebni - VE u izgonu, MO u izgonu, a Jupiter 90 NE preko 3 polja, da si zensko ti bi to svakao uradio, otuda i i ovo sto si napisao!!! Normalno da bi to radio kao muskarac, ono navedeno za VE se odnosi na Marsa, ali opet mora da ukljuci i VE, ali ne MO, tako da ti to nemas pa zato nisi muska prostituka...

Cesto je doduse, ukljucena Venera u Devici (zbog racionalnog pristupa ljubavi) sa losim aspektima, pre nego VE u Skorpiji, ali moze i to... Lilit takodje u konjukciji sa VE hoce to da da, itd...

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:12 pm

Milica Juče u 10:12 pm

A da li bi žena mogla biti promiskuitetna iz dobrote, da čini drugima?
Ozbiljno pitam...
Šta mislite?

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:13 pm

DUH Juče u 11:17 pm

Cesto je doduse, ukljucena Venera u Devici (zbog racionalnog pristupa ljubavi) sa losim aspektima, pre nego VE u Skorpiji, ali moze i to... Lilit takodje u konjukciji sa VE hoce to da da, itd...

Zabiravljaš na MO u Devici do 11st takodje hoće da uputi na prostituciju a ne samo VE

Poslednji put izmenio Tajna dana Uto Sep 15, 2009 7:03 pm, izmenio ukupno 3 puta

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:13 pm

DUH Juče u 11:23 pm

Milica ::
A da li bi žena mogla biti promiskuitetna iz dobrote, da čini drugima?
Ozbiljno pitam...
Šta mislite?

Mislim ja precenjujem žene i devojke ali toliko.... mislim ako je normalna sumnjam jer kada bi shvatila da je njena dobrota promiskuitet i da je već dobila epitet a da je muškarci samo koriste, sumnjam da bi i dalje bila dobra a tada je već kasno, osim toga nije baš uobičajeno da se tako izražava dobrota, bar kod žena

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:15 pm

Milica Danas u 1:03 am

Mislim ja precenjujem žene i devojke ali toliko.... mislim ako je normalna sumnjam jer kada bi shvatila da je njena dobrota promiskuitet i da je već dobila epitet a da je muškarci samo koriste, sumnjam da bi i dalje bila dobra a tada je već kasno, osim toga nije baš uobičajeno da se tako izražava dobrota, bar kod žena

Pitam zbog Sonje iz dela Dostojevskog ''Zločin i kazna''. Nju sam doživela kao jako dobru, pa čini muškarcima iz samilosti.

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Tajna taj Uto Sep 15, 2009 6:16 pm

DUH Danas u 5:26 pm

Milica ::

Pitam zbog Sonje iz dela Dostojevskog ''Zločin i kazna''. Nju sam doživela kao jako dobru, pa čini muškarcima iz samilosti.

Sonja je nešto drugo i to je posebna priča ali smo stvarno otišli od teme pa možemo na novoj temi samo treba svako svoj post da prebaci, koliko sam ja shvatio

Tajna

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu